Sibelga werft elektriciens aan!

Werken bij Sibelga betekent bijdragen aan het Brussel van morgen: in een dynamische, jonge en innoverende omgeving waar de veiligheid van iedereen centraal staat.

Meer weten

Je vaardigheden ten dienste van de Brusselaars

Sibelga is de Brusselse onderneming die het net voor gas, elektriciteit en gemeentelijke openbare verlichting beheert.

Op de werven of vanuit onze hoofdzetel in het hart van de hoofdstad verbeteren onze teams de levenskwaliteit van de Brusselaars en vormen ze een drijvende kracht van de energietransitie. Het is dus dankzij Sibelga dat alle burgers elke dag over de energie beschikken die ze nodig hebben.

Jouw knowhow staat centraal in onze activiteit

Ons bedrijf telt meer dan 1000 werknemers, 7 departementen en 30 diensten. In die diensten spelen onze technische teams een centrale rol. Vandaag zijn wij actief op zoek naar verschillende profielen met kennis op het vlak van elektriciteit om ten dienste van de Brusselaars mee het net te onderhouden en te ontwikkelen.

Ontdek onze vacatures met een contract van onbepaalde duur - elektriciens-bekabelaars, elektromonteurs en methodologen elektriciteit - en grijp deze kans aan om deel uit te maken van de grote Brusselse energiefamilie.

Solliciteer nu

”Ik wil de zaken doen vooruitgaan en me nuttig voelen.”

Joël Kuate
Ploegbaas bekabelaars

Onze vacatures

Elektricien-bekabelaar

Als elektrotechnicus verzeker je de dagelijkse elektriciteitsvoorziening van alle Brusselaars door een reeks taken uit te voeren op het hoog- en laagspanningsnet, voornamelijk buiten: herstellen van kabels, onderhouden van uitrusting, lokaliseren van LS-storingen, elektrische aansluiting van diverse toestellen en bekabelin.

Je hebt een rijbewijs B. Je werkt zelfstandig, je hebt verantwoordelijkheidszin en je bent klantvriendelijk. Je gaat uiterst nauwkeurig te werk met oog voor veiligheid. Frans en Nederlands spreken, is een pluspunt.

Elektromonteur

Als elektromonteur ga je aan de slag in de dienst Constructie, die verantwoordelijk is voor de installatie van nieuwe uitrustingen op de netwerken voor gas, elektriciteit en openbare verlichting en voor de uitbreiding ervan. Concreet: je werkt aan de integratie van nieuwe kabels in de bestaande LS- en HS-netwerken. Je brengt moffen op elektriciteitskabels aan, je maakt kabelkoppen, je installeert en sluit LS-verdeelkasten aan …

Je hebt een rijbewijs B. Je hebt inzicht in technische problemen en je bent in staat om die problemen op te lossen. Je draagt kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Je werkt nauwkeurig. Je bent een teamspeler met praktische en organisatorische vaardigheden, en bovenal respecteer je de veiligheidsvoorschriften en de procedures.

Methodoloog elektriciteit

Als methodoloog elektriciteit ga je aan de slag in de dienst Technologieën & Methodes Elektriciteit. Hoofdtaken van die dienst? Het bepalen van de werkmethodes die op onze netwerken moeten worden toegepast en het verstrekken van de nodige technische opleidingen aan het personeel en de onderaannemers van Sibelga.

Concreet: je volgt de technologische evolutie op en bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van nieuwe technieken. Daarbij bestudeer je hoe we de gebruikte technieken kunnen verbeteren. Je schrijft en beheert methodennota’s. Je evalueert werven en biedt ondersteuning aan de gebruikers, enz.

Je hebt een bachelordiploma elektriciteit of elektromechanica en ten minste drie jaar ervaring in een technische dienst. Je hebt een passie voor nieuwe technologieën en een zeer goede kennis van de elektrische verschijnselen. Je kerncompetenties zijn: nauwkeurigheid, schriftelijke en mondelinge communicatie, analyse, organisatie, leervermogen en assertiviteit, ... En uiteraard is veiligheid voor jou een topprioriteit.

Wat bieden wij jou ?

Een aantrekkelijk loonpakket met diverse extralegale voordelen: 33 vakantiedagen, verzekeringen zoals gezondheidszorgen, hospitalisatie en pensioen, 30% vermindering op je energiefactuur, enz.).

Degelijke, voldoening gevende opleidingen en doorgroeimogelijkheden in een sector in constante evolutie.

Comfort: de modernste uitrusting, werkuitrusting die we voor jou wassen, een goed evenwicht tussen werk en privé.

Een dynamische en uitdagende werkomgeving in het hart van Brussel.

Solliciteer nu

Solliciteer nu

Wil je meer weten over de beschikbare aanbiedingen en/of werken in een dynamisch en innoverend bedrijf? Vul dan dit formulier in om je kandidatuur in te dienen.

De kandidaturen worden afgesloten op 10 januari om 23.59 u.

Maximum 10Mo
Chargement...
fileuploaded.jpg
Chargement raté. Taille max pour les fichiers est de 10MO.

Dank je. We hebben je kandidatuur geregistreerd.

De dienst Human Resources van Sibelga neemt zo snel mogelijk contact met je op.

In afwachting nodigen we je uit om ons te volgen op onze sociale media om meer over

facebookinstagram
Oeps! Er is een fout opgetreden